Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732436059

Liga 732436059 Información oficial sobre el partido 732436059 en Hattrick

01.06.2024 12:20:00

Mariano Best Team Alineación oficial del equipo 'Mariano Best Team' en el partido 0 - 3 FC KRUL 78 Alineación oficial del equipo 'FC KRUL 78' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mariano Best Team Alineación oficial del equipo 'Mariano Best Team' en el partido 0 - 6 FC KRUL 78 Alineación oficial del equipo 'FC KRUL 78' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mariano Best Team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Răzvan Lungu de Mariano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Gennaro Ulivieri de Mariano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC KRUL 78

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Luís Roberto Resende va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 30. 0 - 1 per a KRUL.
  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Stephen Kelly va demostrar la seva experiència quan al minut 40 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): En Stephen Kelly va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Ismar Poelmans va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fausto Passanti, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): KRUL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Stephen Kelly va quedar-se sol davant el porter Fausto Passanti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ilmari Kannel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lars-Tommy Lander després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fausto Passanti va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Lars-Tommy Lander quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fausto Passanti, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Lars-Tommy Lander de KRUL va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Luís Roberto Resende va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.