Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732433265

Liga 732433265 Información oficial sobre el partido 732433265 en Hattrick

15.06.2024 12:20:00

Atletico Farmeo Alineación oficial del equipo 'Atletico Farmeo' en el partido 3 - 3 baldaccio bruni Alineación oficial del equipo 'baldaccio bruni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Farmeo Alineación oficial del equipo 'Atletico Farmeo' en el partido 4 - 1 baldaccio bruni Alineación oficial del equipo 'baldaccio bruni' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Farmeo

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Denj Erriu va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 30.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Omar De Ronzi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Atletico es posava per davant!
  • 120 Minuto 84 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Alim Rashad al minut 84, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Atletico i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Vittorio Zannutel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Giancarlo Cassarà va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Constantin Corasaniti de Atletico gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Atletico ho intentava per la dreta per mitjà de Vittorio Zannutel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Omar De Ronzi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atletico.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roger Parente va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 87 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Giancarlo Cassarà ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Constantin Corasaniti de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Giuliano Moggia de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

baldaccio bruni

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Federico Fruet sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ciro Alparone que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 164 Minuto 56 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 56 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de baldaccio. Federico Fruet el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Federico Fruet que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): baldaccio va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gledi Muslimi va desviar el xut final de Alessandro Bert després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): baldaccio van sortir al contraatac al minut 49, però Ferdinando Pileci va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de baldaccio va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fausto Limpido va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrea Bagni de baldaccio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.