Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732416570

Liga 732416570 Información oficial sobre el partido 732416570 en Hattrick

01.06.2024 12:30:00

FC Lodifrengus Alineación oficial del equipo 'FC Lodifrengus' en el partido 2 - 2 DIETRO_NOI_DESERTO Alineación oficial del equipo 'DIETRO_NOI_DESERTO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Lodifrengus Alineación oficial del equipo 'FC Lodifrengus' en el partido 6 - 0 DIETRO_NOI_DESERTO Alineación oficial del equipo 'DIETRO_NOI_DESERTO' en el partido
Es un cenizo 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lodifrengus

Goles Goles

  • 101 Minuto 24 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Carlo Zanobi, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Lodifrengus.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fabrizio Dutto va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Juri Mineo de Lodifrengus va intentar batre la porteria rival al minut 61 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lalosh Grabocka hauria d'haver estat gol al minut 69 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabian Albrighi de Lodifrengus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

DIETRO_NOI_DESERTO

Goles Goles

  • 107 Minuto 17 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Enrico Frenna va aconseguir per a DND el 0 - 1 al minut 17, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 187 Minuto 18 (Gol tiro lejano): Després de 18 minuts el DND, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Salvatore Sadocco sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de DND van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Elio Berré va sortir desviat a la dreta de la porteria.