Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732416400

Liga 732416400 Información oficial sobre el partido 732416400 en Hattrick

31.08.2024 12:30:00

fc_Ninho Alineación oficial del equipo 'fc_Ninho' en el partido 1 - 2 Picerno fc Alineación oficial del equipo 'Picerno fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc_Ninho Alineación oficial del equipo 'fc_Ninho' en el partido 0 - 1 Picerno fc Alineación oficial del equipo 'Picerno fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc_Ninho

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Roberto Servili de fc_Ninho es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fc_Ninho va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Servili, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Roberto Servili va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manolo Depalo.
  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Francesco Mula s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Picerno fc

Goles Goles

  • 162 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 55 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Rinaldo Andreani de Picerno marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 107 Minuto 76 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Javier Pérez semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Picerno. Qui ho havia de dir! 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Picerno que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Noa Mouritzen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Christian Parapatits, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Picerno va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aldo Gelosini va desviar el xut final de Javier Pérez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Christian Parapatits de Picerno, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Picerno tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Rinaldo Andreani ho va intentar al minut 82 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Errazquin de Picerno es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.