Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732415672

Liga 732415672 Información oficial sobre el partido 732415672 en Hattrick

01.06.2024 12:30:00

FC Luigi Canavaro Alineación oficial del equipo 'FC Luigi Canavaro' en el partido 4 - 1 Vins united Alineación oficial del equipo 'Vins united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Luigi Canavaro Alineación oficial del equipo 'FC Luigi Canavaro' en el partido 7 - 1 Vins united Alineación oficial del equipo 'Vins united' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Luigi Canavaro

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Canavaro, atacant per l'esquerra al minut 29, va aprofitar el magnífic llançament de Stoyan Bildirev per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Claas Lauerholz es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Canavaro va aconseguir el 4 - 0 quan Robert Landmar va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Francia va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Nasi Rugova va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del united. La jugada d'estratègia del Canavaro per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dušan Rubanský va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Francia, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Vins united

Goles Goles

  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Valerio Flebus va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Giordano Archundia va aprofitar el regal, anotant el 2 - 0.
  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Settimio Tribastone va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per united en aconseguir el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): united va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 85 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Venanzio Gattiglio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.