Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732415506

Liga 732415506 Información oficial sobre el partido 732415506 en Hattrick

01.06.2024 12:30:00

Ops tunnel Alineación oficial del equipo 'Ops tunnel' en el partido 2 - 3 Alpha Aquilae Alineación oficial del equipo 'Alpha Aquilae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ops tunnel Alineación oficial del equipo 'Ops tunnel' en el partido 2 - 1 Alpha Aquilae Alineación oficial del equipo 'Alpha Aquilae' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,6 % 16,9 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ops tunnel

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Constantin Petrăchescu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Davide Luigi Smoraldi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de tunnel, Pier Giorgio Regine, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gelindo Bortolussi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Diego Cionna va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 85, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): El jugador de tunnel Rosario Sanfilippo quasi va assolir l'empat al minut 90 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rosario Sanfilippo de tunnel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Moreno Lemut.

Alpha Aquilae

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Aquilae va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Orazio Zani va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Gian Luca Boselli que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 174 Minuto 83 (Gol de penalti): Aquilae va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Octavian Ioica va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Octavian Ioica de Aquilae va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.