Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732414639

Liga 732414639 Información oficial sobre el partido 732414639 en Hattrick

27.07.2024 12:30:00

Blackdan Alineación oficial del equipo 'Blackdan' en el partido 1 - 3 Riccardo City Alineación oficial del equipo 'Riccardo City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Blackdan Alineación oficial del equipo 'Blackdan' en el partido 2 - 1 Riccardo City Alineación oficial del equipo 'Riccardo City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blackdan

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Blackdan prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Salim Mohamed va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Guillermo Alfredo Galello quasi dona a Blackdan l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Blackdan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivica Prčić en un 1 contra 1 amb el porter Felix Handler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Salim Mohamed va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Guillermo Alfredo Galello quasi empata el partit al minut 79, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roberto Gervasoni va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ettore Nicolini va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Felix Handler i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Blackdan, però el xut de Alessandro Savastano va sortir bastant desviat.

Riccardo City

Goles Goles

  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 en Szymon Koćwin va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 64, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fabio Henrique Carmando es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Cezary Dziuba de Riccardo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 84 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Alberto Carbone de Riccardo es va guanyar la targeta groga merescudament.