Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732408799

Liga 732408799 Información oficial sobre el partido 732408799 en Hattrick

22.06.2024 12:30:00

Rubbentus Alineación oficial del equipo 'Rubbentus' en el partido 2 - 1 Cristina F.C. Alineación oficial del equipo 'Cristina F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rubbentus Alineación oficial del equipo 'Rubbentus' en el partido 5 - 1 Cristina F.C. Alineación oficial del equipo 'Cristina F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubbentus

Goles Goles

  • 105 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Luca Coviello rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Luciano Mattia, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Corria el minut 77, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Rubbentus s'avançava en el marcador després que en Massimiliano Pruccoli xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 10 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sergio Santoriello va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Giovanni Corà el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Rubbentus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fabio Corsaro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Olav Stenger.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Rubbentus va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Lukas Helenelund va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Jesús Guanes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Sergio Santoriello va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raffaele Borgato de Rubbentus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cristina F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Cristina va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Antonio Iappelli, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Cristina sortien al contraatac. La falta llançada per Sandro Kovačević va sortir força alta sense massa perill.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Es duien 53 minuts de partit jugats quan Giampiero Fioletti va estar a punt de posar per davant a Cristina amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luciano Mattia va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Giampiero Fioletti de Cristina, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!