Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732408686

Liga 732408686 Información oficial sobre el partido 732408686 en Hattrick

22.06.2024 12:30:00

Atletico piccio Alineación oficial del equipo 'Atletico piccio' en el partido 3 - 0 SofidelTeam Alineación oficial del equipo 'SofidelTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico piccio Alineación oficial del equipo 'Atletico piccio' en el partido 4 - 1 SofidelTeam Alineación oficial del equipo 'SofidelTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico piccio

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Atletico, atacant per l'esquerra al minut 29, va aprofitar el magnífic llançament de Soe Paing Soe per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joonas Nulpponen es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atletico va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mikael Rissjö progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Atletico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Barnabás Peltzer en un 1 contra 1 amb el porter Yannik Spinek, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Romualdo Roma per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Yannik Spinek va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joonas Nulpponen estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Barnabás Peltzer, als 51 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Soe Paing Soe hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Asko Sallinen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

SofidelTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): SofidelTeam va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 66, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en James Benedicto.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Gigio Cami va fer una estirada espectacular al minut 71, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Emil Bornstein.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Răzvan Crişan de SofidelTeam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.