Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Gallego C.F. (485959) - FC Hendrix (775759) » 73240124: T17/J2/VII

Liga 73240124 Información oficial sobre el partido 73240124 en Hattrick

06.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / VII.871 (38907)

pochettino's Alineación oficial del equipo 'pochettino's' en el partido 1 - 1 Knights Of Arrakis Alineación oficial del equipo 'Knights Of Arrakis' en el partido
Sandro Laterza (30') 1 - 0
1 - 1 Pier Luigi Mazzoleni (81')
pochettino's Alineación oficial del equipo 'pochettino's' en el partido 1 - 1 Knights Of Arrakis Alineación oficial del equipo 'Knights Of Arrakis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pochettino's Alineación oficial del equipo 'pochettino's' en el partido 4 - 0 Knights Of Arrakis Alineación oficial del equipo 'Knights Of Arrakis' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pochettino's

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sandro Laterza ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pochettinos es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andreas Larsson va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lucio Fernández va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Isak Eggskog es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Isak Eggskog de pochettinos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Kasper Thorninger de pochettinos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Lucio Fernández del pochettinos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): pochettinos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 85, quan Piotrek Balcerek va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Knights Of Arrakis

Goles Goles

  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 81 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pier Luigi Mazzoleni.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Knights va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ciprian Ghitã es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 53 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Raoul Blitz, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Holger Simonsson haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Knights al minut 78.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Rafael Agelet va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Agelet.