Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732396024

Liga 732396024 Información oficial sobre el partido 732396024 en Hattrick

08.06.2024 12:30:00

AtleticoCittao Alineación oficial del equipo 'AtleticoCittao' en el partido 5 - 2 U.S.Via Roccazzo Alineación oficial del equipo 'U.S.Via Roccazzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AtleticoCittao Alineación oficial del equipo 'AtleticoCittao' en el partido 3 - 0 U.S.Via Roccazzo Alineación oficial del equipo 'U.S.Via Roccazzo' en el partido
Tiene suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AtleticoCittao

Goles Goles

  • 125 Minuto 25 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Daniele Ulivi va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 2.
  • 100 Minuto 34 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Massimo Melillo va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, AtleticoCittao aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Simon Lalau va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): AtleticoCittao s'avançava al marcador al minut 61, després d'un rebot que va caçar en Zeno Urbinis per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 63 minuts quan Sasha Trucillo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 2 per a AtleticoCittao.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, AtleticoCittao va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Simon Lalau, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Sasha Trucillo de AtleticoCittao va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 285 Minuto 46 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del AtleticoCittao van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Zeno Urbinis, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

U.S.Via Roccazzo

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el Roccazzo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Paolo Caranfil, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edoardo Castrogiovanni.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32 de partit, Edoardo Castrogiovanni de Roccazzo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Beniamino Cairo de Roccazzo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.