Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732391322

Liga 732391322 Información oficial sobre el partido 732391322 en Hattrick

15.06.2024 12:30:00

Defatico La Coruna Alineación oficial del equipo 'Defatico La Coruna' en el partido 4 - 3 NaturalBornSalent Alineación oficial del equipo 'NaturalBornSalent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Defatico La Coruna Alineación oficial del equipo 'Defatico La Coruna' en el partido 2 - 2 NaturalBornSalent Alineación oficial del equipo 'NaturalBornSalent' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,8 % 35,5 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defatico La Coruna

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Defatico va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Artur Zykin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Silvester Waterman ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Defatico es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jędrzej Goździewski, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Defatico.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats van embogir quan en Pietro Campanalonga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Defatico.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gianluca Zschusschen va rebre molts aplaudiments. Al minut 44 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gianluca Zschusschen va marxar per velocitat al minut 68 i va fer una passada de la mort a Myfer Pascual Díez, però aquest va fallar.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Defatico ho intentava per la dreta per mitjà de Myfer Pascual Díez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Italo Mengarelli quasi dona a Defatico l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pietro Campanalonga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gil Rui Carreira de Defatico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

NaturalBornSalent

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Nunzio Stucchi, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 37.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, NaturalBornSalent va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Pierre Zwinggi va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Samet Esen sempre és una garantia. Al minut 74, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Antonio Bardini marcar el 3 - 3 per al NaturalBornSalent.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Beniamino Gavino ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Lovis Sacktannen per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 47, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.