Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732375627

Liga 732375627 Información oficial sobre el partido 732375627 en Hattrick

24.08.2024 12:30:00

Reyna Team Alineación oficial del equipo 'Reyna Team' en el partido 3 - 2 fc berghem united Alineación oficial del equipo 'fc berghem united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Reyna Team Alineación oficial del equipo 'Reyna Team' en el partido 3 - 1 fc berghem united Alineación oficial del equipo 'fc berghem united' en el partido
Tiene un resultado normal 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reyna Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Reyna s'avançava al marcador al minut 30, després d'un rebot que va caçar en Giovanni Galanda per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Evandro Picca va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Rrezelind Shkreli va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a Reyna.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del bg. La jugada d'estratègia del Reyna per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Evandro Picca va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel De Gracia de Reyna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

fc berghem united

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, bg seguien lluitant fins al final. Al minut 68, fruit d'aquests esforços, Emmanuel Munyonga va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): John Paul Maxime de bg va fer un bon esprint per escapar-se de Daniel De Gracia i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gideon Her que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en John Paul Maxime quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del bg va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Emmanuel Munyonga no va poder controlar.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Václav Blažek va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): bg va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Reagan Cyebwe que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emmanuel Munyonga de bg va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.