Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732365672

Liga 732365672 Información oficial sobre el partido 732365672 en Hattrick

08.06.2024 12:30:00

The Siestas TM 2 Alineación oficial del equipo 'The Siestas TM 2' en el partido 0 - 3 AC Milan Nord Alineación oficial del equipo 'AC Milan Nord' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Siestas TM 2 Alineación oficial del equipo 'The Siestas TM 2' en el partido 1 - 1 AC Milan Nord Alineación oficial del equipo 'AC Milan Nord' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,9 % 30,6 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Siestas TM 2

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Siestas va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Nuccio Bonotti va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Siestas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Enrico Mauro Labarile va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 205 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Siestas va estar a punt de marcar quan Valerio Giannuzzi va fer una passada impressionant a Luigi Lombisani, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 290 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Baldassarre Privitera va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

AC Milan Nord

Goles Goles

  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador de Milan Pedro Bautista Malavida va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 68 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nils Karlstad, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Nils Karlstad va augmentar l'avantatge de Milan a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Michael Grachisi va estar a punt de posar per davant a Milan amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andrea Scandellari va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Milan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andrea Scandellari va desviar el xut final de Pedro Bilbao després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Bautista Malavida es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Bautista Malavida va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Milan va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.