Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732364670

Liga 732364670 Información oficial sobre el partido 732364670 en Hattrick

22.06.2024 12:30:00

I Colombi Viaggiatori Alineación oficial del equipo 'I Colombi Viaggiatori' en el partido 5 - 0 Arcolizzati Alineación oficial del equipo 'Arcolizzati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
I Colombi Viaggiatori Alineación oficial del equipo 'I Colombi Viaggiatori' en el partido 2 - 0 Arcolizzati Alineación oficial del equipo 'Arcolizzati' en el partido
Tiene bastante suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I Colombi Viaggiatori

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Al minut 6 l'àrbitre va premiar Viaggiatori amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alan Herring va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Viaggiatori va aconseguir el 2 - 0 quan Ulf Engberg va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en Gabriel Feral va augmentar l'avantatge de Viaggiatori a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Viaggiatori va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pablo Duchini va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Viaggiatori van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mehran Etemadifar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Viaggiatori va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ulf Engberg, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Arcolizzati

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Focke Kameter quasi marca en una jugada assajada de córner que Jorge Díaz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kai Flanß de Arcolizzati la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.