Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732363145

Liga 732363145 Información oficial sobre el partido 732363145 en Hattrick

01.06.2024 12:30:00

Legio XI Aquila Alineación oficial del equipo 'Legio XI Aquila' en el partido 9 - 1 Juventus Football Club Poland Alineación oficial del equipo 'Juventus Football Club Poland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Legio XI Aquila Alineación oficial del equipo 'Legio XI Aquila' en el partido 10 - 0 Juventus Football Club Poland Alineación oficial del equipo 'Juventus Football Club Poland' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 10.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legio XI Aquila

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Passat el minut 29 de joc, Sasha Copertino facilitava les coses al Aquila amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 31, indicava inequívocament que en Lorenzo Buassa va saber trobar la xarxa rival. Aquila desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Carlo Radighieri va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Aquila, Mario Scuffi, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Pier Francesco Cuzzo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Aquila al minut 62, que va llançar ajustat al pal en Lorenzo Buassa. 5 - 1 pels locals.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Aquila. A fi d'aconseguir el 6 - 1, van tocar-la en curt per tal que Antonio Sciarini xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): En Simone Talamo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sasha Copertino la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 7 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Carlo Radighieri de Aquila va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 1.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aquila va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlo Radighieri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 9 - 1.

Juventus Football Club Poland

Goles Goles

  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Danilo Galluzzo! Un inimaginable dribbling sobre Alessandro Lavino va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Juventus.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Ivano Maffione va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Attilio Cerchiari, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.