Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732362032

Liga 732362032 Información oficial sobre el partido 732362032 en Hattrick

08.06.2024 12:30:00

WET REPUBLIC Alineación oficial del equipo 'WET REPUBLIC' en el partido 0 - 1 SouthQueens Alineación oficial del equipo 'SouthQueens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
WET REPUBLIC Alineación oficial del equipo 'WET REPUBLIC' en el partido 0 - 2 SouthQueens Alineación oficial del equipo 'SouthQueens' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WET REPUBLIC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de REPUBLIC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Salvatore Di Pace, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Salvatore Di Pace estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Manolo Marafini, als 33 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Marafini de REPUBLIC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvatore Di Pace de REPUBLIC es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

SouthQueens

Goles Goles

  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ferruccio Gallinella quedar desmarcat i marcar per a SouthQueens al minut 84. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Bravi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ferruccio Gallinella va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Áron Mezősi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): SouthQueens va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Juras' Naryshkin va quedar-se sol davant el porter Settimio Calderani, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Settimio Calderani, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Giampaolo Fantino no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Giampaolo Fantino, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 60 però la pilota va sortir lleugerament desviada.