Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732361469

Liga 732361469 Información oficial sobre el partido 732361469 en Hattrick

08.06.2024 12:00:00

Groupie FC Alineación oficial del equipo 'Groupie FC' en el partido 0 - 4 F.C.Matrix Revolutions Alineación oficial del equipo 'F.C.Matrix Revolutions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Groupie FC Alineación oficial del equipo 'Groupie FC' en el partido 0 - 1 F.C.Matrix Revolutions Alineación oficial del equipo 'F.C.Matrix Revolutions' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Groupie FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Groupie van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Sérgio Cruz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Groupie van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Domingo Cámac no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

F.C.Matrix Revolutions

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Valerio Bassani quedar desmarcat i marcar per a Revolutions al minut 18. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, el Revolutions va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Edvinas Purvinaitis, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Norbert Scombatti va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jean Luca Velazquez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.