Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732349318

Liga 732349318 Información oficial sobre el partido 732349318 en Hattrick

08.06.2024 12:00:00

Bastone del comando Alineación oficial del equipo 'Bastone del comando' en el partido 3 - 4 ULASSAI Alineación oficial del equipo 'ULASSAI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bastone del comando Alineación oficial del equipo 'Bastone del comando' en el partido 4 - 1 ULASSAI Alineación oficial del equipo 'ULASSAI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastone del comando

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Bastone va posar-se per davant 1 - 0 al minut 6, quan Zo Randriamanjaka va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Andy Warden va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): Zo Randriamanjaka va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 33 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Riccardo Galdi va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Al minut 12, Pietro Quitarrà de Bastone va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

ULASSAI

Goles Goles

  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Idipodas Zormpas de ULASSAI va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 3 - 1.
  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats de ULASSAI van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Nazario Sabato va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 59 minuts Verner Wael va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): ULASSAI agafava avantatge al minut 82 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Daniele Tama amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ronald Blanckers va ridiculitzar a en Josef Šalanda amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Varshasb Marani de ULASSAI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.