Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732348697

Liga 732348697 Información oficial sobre el partido 732348697 en Hattrick

01.06.2024 12:00:00

Lokomotiv Cocozza Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Cocozza' en el partido 2 - 1 karlomobilsquad Alineación oficial del equipo 'karlomobilsquad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lokomotiv Cocozza Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Cocozza' en el partido 5 - 0 karlomobilsquad Alineación oficial del equipo 'karlomobilsquad' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv Cocozza

Goles Goles

  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Stefano Fadini va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Lokomotiv empatava el partit, 1 a 1, al minut 61.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rosario Schiavetto ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lokomotiv es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lokomotiv va ser a punt de marcar al minut 4, quan el seu jugador Batuhan Kocabaş va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Ignazio Meconcelli va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lokomotiv se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Ignazio Meconcelli va estar a punt d'empatar per a Lokomotiv quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Henrique Noronha va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Stefano Fadini va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Batuhan Kocabaş de Lokomotiv va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 59, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Rosario Schiavetto de Lokomotiv va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

karlomobilsquad

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): karlomobilsquad va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Andrea Zerboni va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joonatan Reikop. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.