Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732343558

Liga 732343558 Información oficial sobre el partido 732343558 en Hattrick

22.06.2024 12:00:00

Glutão De Arancino Alineación oficial del equipo 'Glutão De Arancino' en el partido 3 - 2 KAIROS CARPI Alineación oficial del equipo 'KAIROS CARPI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Glutão De Arancino Alineación oficial del equipo 'Glutão De Arancino' en el partido 2 - 1 KAIROS CARPI Alineación oficial del equipo 'KAIROS CARPI' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glutão De Arancino

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Arancinos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Gigio Giletti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, 马 (Ma) 春雨 (Chunyu) va pentinar un córner cap al segon pal que Gigio Giletti va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 89 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ovidio Marín llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

KAIROS CARPI

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del K.C.20 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alex Freire Silva va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Philippe Berthier, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francesco Nanotti estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marian Łunkiewicz, als 79 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eugenio Scagli de K.C.20 es va guanyar la targeta groga merescudament.