Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732336051

Liga 732336051 Información oficial sobre el partido 732336051 en Hattrick

15.06.2024 12:00:00

Belmontese FC Alineación oficial del equipo 'Belmontese FC' en el partido 4 - 6 Football Club Bertus Alineación oficial del equipo 'Football Club Bertus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Belmontese FC Alineación oficial del equipo 'Belmontese FC' en el partido 5 - 1 Football Club Bertus Alineación oficial del equipo 'Football Club Bertus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belmontese FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Pietro Lilliu va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Pietro Lilliu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Belmontese, Loris Giganti, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pietro Lilliu va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Belmontese prenia la batuta de l'encontre al minut 58, quan en Abelardo Cronembold va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Pietro Lilliu gairebé va marcar per a Belmontese des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Belmontese ho intentava per la dreta per mitjà de Mateo Glod, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Erjurok Altyn Uulu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Belmontese Roman Ollndorf quasi va assolir l'empat al minut 87 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Football Club Bertus

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Carlo Frison va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Pio Gallitognotta va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 34 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Mario Gravagnoli que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 78 minuts Nicola Gallazzi va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 84, quan Antonio Spignoli va posar els visitants Football per damunt al marcador per 4 - 5, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antonio Spignoli va augmentar l'avantatge de Football a 4 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Nicola Piras de Football va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.