Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732330164

Liga 732330164 Información oficial sobre el partido 732330164 en Hattrick

08.06.2024 12:00:00

I Petardi Mannari Alineación oficial del equipo 'I Petardi Mannari' en el partido 2 - 3 M.G.F.C. Alineación oficial del equipo 'M.G.F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
I Petardi Mannari Alineación oficial del equipo 'I Petardi Mannari' en el partido 2 - 4 M.G.F.C. Alineación oficial del equipo 'M.G.F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,7 % 78,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I Petardi Mannari

Goles Goles

  • 135 Minuto 16 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Pantelis Trampakoulos de Petardi va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Józef Konieczny es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Philipp Tengg va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Néstor Anibal Antolín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gianfrancesco Mastrosimone va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Philipp Tengg va estar a punt d'empatar per a Petardi quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gianfrancesco Mastrosimone va desviar la pilota a l'últim instant.

M.G.F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del M.G.F.C. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raul Muciaccia, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a M.G.F.C. prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Angelo Giorgio Mocini.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gennaro Labella, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Raul Muciaccia va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andre Boudar de M.G.F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Walter Berardo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.