Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732325908

Liga 732325908 Información oficial sobre el partido 732325908 en Hattrick

08.06.2024 12:00:00

LivingSnots Alineación oficial del equipo 'LivingSnots' en el partido 2 - 1 F.C. Le Conche Alineación oficial del equipo 'F.C. Le Conche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LivingSnots Alineación oficial del equipo 'LivingSnots' en el partido 2 - 2 F.C. Le Conche Alineación oficial del equipo 'F.C. Le Conche' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LivingSnots

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Fred Birnbaum la va rematar Ruggero Curto amb una magnífica volea que va fer pujar per a LivingSnots el 1 - 0.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Massimiliano Bardazzi de LivingSnots aconseguir un gol al minut 90 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): LivingSnots va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Prudenci Roma ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 209 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Massimiliano Bardazzi va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Manuel Stramel va xutar a fora.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): LivingSnots van sortir al contraatac al minut 54, però Vincenzo Manasseri va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Fred Birnbaum del LivingSnots ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

F.C. Le Conche

Goles Goles

  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Conche van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 85, quan János Mehlmann va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Conche va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adolf Lenoch va desviar el xut final de Onur Çare després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Manuel Stramel quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.