Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732323281

Liga 732323281 Información oficial sobre el partido 732323281 en Hattrick

15.06.2024 12:00:00

afagnan Alineación oficial del equipo 'afagnan' en el partido 2 - 2 El Equipo del Pueblo Alineación oficial del equipo 'El Equipo del Pueblo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
afagnan Alineación oficial del equipo 'afagnan' en el partido 2 - 0 El Equipo del Pueblo Alineación oficial del equipo 'El Equipo del Pueblo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

afagnan

Goles Goles

  • 115 Minuto 2 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Manlio Jerez no va poder aturar Giuseppe Anelli de afagnan, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 2 el 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vittorio Carignani, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a afagnan.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Giggino Turri del afagnan ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): afagnan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Giuseppe Anelli en un 1 contra 1 amb el porter Kwinten Lauwereys, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Vittorio Carignani va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Giuseppe Anelli de afagnan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Piero Poggi sandri de afagnan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Vittorio Carignani de afagnan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Equipo del Pueblo

Goles Goles

  • 153 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, Saku-Petteri Arpalahti va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Equipo en aconseguir el 2 - 1.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Equipo eren letals, i Daniel Pedro Masino va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.