Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732315267

Liga 732315267 Información oficial sobre el partido 732315267 en Hattrick

01.06.2024 12:00:00

U.s.d. Travese Alineación oficial del equipo 'U.s.d. Travese' en el partido 0 - 5 gregoriana football club Alineación oficial del equipo 'gregoriana football club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
U.s.d. Travese Alineación oficial del equipo 'U.s.d. Travese' en el partido 0 - 8 gregoriana football club Alineación oficial del equipo 'gregoriana football club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.s.d. Travese

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Travese va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Jaska Jouppi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): András Vadász va estar a punt d'empatar per a Travese quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però David Aguilo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Andrew Hinshelwood va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 75, i va passar la pilota a James van Drunen, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a András Vadász de Travese la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

gregoriana football club

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Viktor Lázi quedar desmarcat i marcar per a gregoriana al minut 16. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Viktor Lázi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Eugène Meermans va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 0 - 3 per a gregoriana.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, gregoriana va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Eugène Meermans, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Michał Redel des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Freddy van Hooijdonck va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Giampaolo Grignaffini es va quedar sol davant del porter, al minut 58. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matteo Vizioli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.