Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732309729

Liga 732309729 Información oficial sobre el partido 732309729 en Hattrick

15.06.2024 12:00:00

Coop. sociale Mojito F.C. Alineación oficial del equipo 'Coop. sociale Mojito F.C.' en el partido 1 - 1 FC Cutter Alineación oficial del equipo 'FC Cutter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Coop. sociale Mojito F.C. Alineación oficial del equipo 'Coop. sociale Mojito F.C.' en el partido 4 - 1 FC Cutter Alineación oficial del equipo 'FC Cutter' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coop. sociale Mojito F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al sociale una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sergio Bernardelli, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Luigi Ria del sociale ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ken Ferdinande, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): sociale per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Vito Genovese va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marius Pepelow va entorpir al marcador d'en Rodrigo Cavallaro per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El jugador de sociale Luigi Ria quasi va assolir l'empat al minut 73 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): sociale va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ellert Wijbenga en un 1 contra 1 amb el porter Tarquinio Di Pascale, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 91 per blocar una centrada d'en Vito Genovese va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de sociale.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Renzo Bernardelli de sociale va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Cutter

Goles Goles

  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): En Eftichis Fotiadis donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 67 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Sergio Alfonzi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Barath Kuruvilla, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cutter sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Liam Sawyers, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eftichis Fotiadis de Cutter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.