Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732308270

Liga 732308270 Información oficial sobre el partido 732308270 en Hattrick

08.06.2024 12:00:00

tic tic toc Alineación oficial del equipo 'tic tic toc' en el partido 2 - 4 F.C. EDiToRs Alineación oficial del equipo 'F.C. EDiToRs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tic tic toc Alineación oficial del equipo 'tic tic toc' en el partido 2 - 0 F.C. EDiToRs Alineación oficial del equipo 'F.C. EDiToRs' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tic tic toc

Goles Goles

  • 102 Minuto 32 (Gol por la izquierda): tic va reduir el marcador al minut 32 a 1 - 2 quan Hình Chí Lâm va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): tic no perdien la fe, i al minut 82 del partit, Guido Ruzicka va marcar el 2 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Alessandro Biancucci no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): tic va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Alessandro Biancucci va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Dennis Biggel no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Nir Har Zahav i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a tic, però el xut de Jędrzej Kotkowiec va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Guido Ruzicka de tic va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

F.C. EDiToRs

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 29 minuts quan Janko Andonović va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Karsten Gerstlauer, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Giovanni Lacchini va augmentar l'avantatge de EDiToRs a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Janko Andonović va acabar en una passada genial cap al jugador de EDiToRs Hanns-Axel Friederich, que va marcar el 1 - 3.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El EDiToRs era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Irvin Moine va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): EDiToRs van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 42 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Giovanni Lacchini no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de EDiToRs van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hanns-Axel Friederich va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Karsten Gerstlauer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.