Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732301496

Liga 732301496 Información oficial sobre el partido 732301496 en Hattrick

15.06.2024 12:00:00

siemreap Alineación oficial del equipo 'siemreap' en el partido 2 - 0 arcus morcella Alineación oficial del equipo 'arcus morcella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
siemreap Alineación oficial del equipo 'siemreap' en el partido 2 - 1 arcus morcella Alineación oficial del equipo 'arcus morcella' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

siemreap

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): siemreap prenia la batuta de l'encontre al minut 43, quan en Otávio Dantas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Mino Chiodo de siemreap va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): siemreap va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Vincent Kerdík va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Raimundo Marques Gomes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): siemreap per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Vincent Kerdík va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gianni Stucchi va entorpir al marcador d'en Vincent Kerdík per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Raimundo Marques Gomes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de siemreap que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Mino Chiodo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Otávio Dantas de siemreap va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vincent Kerdík estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ihor Angarskiy, als 83 minuts, va fallar per ben poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 30 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Giuseppe Zurlo sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.

arcus morcella

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Theodor Oskarsson de morcella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timothée Denis de morcella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Naumantas Kešys de morcella va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.