Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732300266

Liga 732300266 Información oficial sobre el partido 732300266 en Hattrick

22.06.2024 12:00:00

Ascoli Mava 1974 Alineación oficial del equipo 'Ascoli Mava 1974' en el partido 7 - 0 Atletico Lario Alineación oficial del equipo 'Atletico Lario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ascoli Mava 1974 Alineación oficial del equipo 'Ascoli Mava 1974' en el partido 5 - 0 Atletico Lario Alineación oficial del equipo 'Atletico Lario' en el partido
Tiene suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ascoli Mava 1974

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): AscoliMava s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Tullio Pirondini per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, AscoliMava va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mustafa Dolunay, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Paolo Rolfi va incrementar l'avantatge de AscoliMava amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): AscoliMava va augmentar la diferència quan Paul Mhina no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Paolo Rolfi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Andrea Pescina no va poder aturar Vincenzo Pilotti de AscoliMava, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 67 el 6 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Peppe Zamagni de AscoliMava va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Paolo Rolfi va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 26, i va passar la pilota a Peppe Zamagni, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paolo Rolfi va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Daniele Polica va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mustafa Dolunay. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Li Boon Seng gairebé va marcar per a AscoliMava des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Mustafa Dolunay va intentar anar-se'n per velocitat al minut 61 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vincenzo Pilotti de AscoliMava va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Atletico Lario