Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732298467

Liga 732298467 Información oficial sobre el partido 732298467 en Hattrick

01.06.2024 12:00:00

SleepyPeople Alineación oficial del equipo 'SleepyPeople' en el partido 4 - 1 Napoli football Alineación oficial del equipo 'Napoli football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SleepyPeople Alineación oficial del equipo 'SleepyPeople' en el partido 3 - 1 Napoli football Alineación oficial del equipo 'Napoli football' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SleepyPeople

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Djamel Guermat ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SleepyPeople es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): SleepyPeople va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 55 Einari Runonen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Sean MacKlain va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En István Gyulai de SleepyPeople va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): SleepyPeople va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sean MacKlain en un 1 contra 1 amb el porter Ersen Bilim, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ersen Bilim al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Casimír Moraga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El SleepyPeople va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Djamel Guermat va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristian Gilardino de SleepyPeople la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Napoli football

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Diego Celentano va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Antonio Naldi quasi aconsegueix empatar per football al minut 29, però Emmanuel Kachepa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Gustavo Buratti va estar a punt de posar per davant a football amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emmanuel Kachepa va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Witold Doering quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 85, el football estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Bonsen Boitsma va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Gustavo Buratti de football va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62, Eugenio Piri de football va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.