Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732297760

Liga 732297760 Información oficial sobre el partido 732297760 en Hattrick

06.07.2024 12:00:00

Saxsofani Alineación oficial del equipo 'Saxsofani' en el partido 4 - 4 Sportivi Democratici Alineación oficial del equipo 'Sportivi Democratici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Saxsofani Alineación oficial del equipo 'Saxsofani' en el partido 4 - 1 Sportivi Democratici Alineación oficial del equipo 'Sportivi Democratici' en el partido
Tiene un resultado normal 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saxsofani

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Saxsofani equilibrava la balança al minut 20. En Andreu Darnés, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Saxsofani va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 26 Andreu Darnés va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Patrik Tulba ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Saxsofani es posava per davant 3 a 2.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Saxsofani s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Jean-Bedel Gohou per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Saxsofani va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Władysław Biernat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Predrag Babić.
  • 289 Minuto 72 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Jesús Mastronardi per la seva rapidesa. Al minut 72 va intentar marxar per velocitat d'en Cristian Airoldi, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ippolito Minoia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomasz Szlichciński de Saxsofani la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sportivi Democratici

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): El jugador Vasilis Serafin de SD es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Antonino Lavista que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dario Antonio Lionello per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 81, quan Antonino Lavista va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Vasilis Serafin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 17 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. SD va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Cristian Airoldi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 48, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Albert Vitlov va aconseguir desviar el seu xut a córner.