Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732294220

Liga 732294220 Información oficial sobre el partido 732294220 en Hattrick

15.06.2024 12:00:00

sordellao Alineación oficial del equipo 'sordellao' en el partido 1 - 4 U.C. Berzo Inf. Alineación oficial del equipo 'U.C. Berzo Inf.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sordellao Alineación oficial del equipo 'sordellao' en el partido 1 - 1 U.C. Berzo Inf. Alineación oficial del equipo 'U.C. Berzo Inf.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,4 % 17,9 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sordellao

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8, Ove Hauge va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Kilian Lier va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): sordellao enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

U.C. Berzo Inf.

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gabi Ioo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 28, quan Liviu Lungeanu va posar els visitants Berzo per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): El porter de Berzo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Lutz Feichtner va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jan Storm de Berzo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jan Storm es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 206 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 56 minuts de joc, Adrien Bedu semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.