Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masaveu cf (434737) - JARABANSOFC (124857) » 73228808: T17/J5/VII

Liga 73228808 Información oficial sobre el partido 73228808 en Hattrick

27.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / VII.843 (38879)

Nazghul United F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazghul United F.C.' en el partido 3 - 3 alcarrieros Alineación oficial del equipo 'alcarrieros' en el partido
Miguel Ángel Duque Campayo (28') 1 - 0
1 - 1 Hubert Hemmer (34')
Tim Raftery (59') 2 - 1
2 - 2 Harri Kohijoki (67')
Miguel Ángel Duque Campayo (84') 3 - 2
3 - 3 Cyril Nexon (85')
Nazghul United F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazghul United F.C.' en el partido 3 - 3 alcarrieros Alineación oficial del equipo 'alcarrieros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Nazghul United F.C. Alineación oficial del equipo 'Nazghul United F.C.' en el partido 7 - 2 alcarrieros Alineación oficial del equipo 'alcarrieros' en el partido
Es un cenizo 7.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nazghul United F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Nazghul va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Miguel Ángel Duque Campayo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Nazghul contenien la respiració mentre en Tim Raftery s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Marino Antonacci sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Miguel Ángel Duque Campayo que, efectivament, va fer pujar el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Nazghul va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Ángel Duque Campayo en un 1 contra 1 amb el porter Paulo Alenquer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Nazghul va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Miguel Ángel Duque Campayo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tim Raftery. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Duque Campayo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nazghul se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a Nazghul per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Ángel Duque Campayo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Alcalde de Nazghul va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Ángel Duque Campayo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

alcarrieros

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Hubert Hemmer.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Helge Flem arribés a peus de Harri Kohijoki, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a alcarrieros el 2 - 2.
  • 160 Minuto 85 (Gol de falta): L'entrenador de alcarrieros es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Cyril Nexon era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Alcalde no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Harri Kohijoki estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Hubert Hemmer es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 71, però el porter va aturar el seu xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Paulo Alenquer de alcarrieros va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.