Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732257143

Liga 732257143 Información oficial sobre el partido 732257143 en Hattrick

15.06.2024 11:45:00

MADONA FK Alineación oficial del equipo 'MADONA FK' en el partido 6 - 0 NaySport Alineación oficial del equipo 'NaySport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MADONA FK Alineación oficial del equipo 'MADONA FK' en el partido 3 - 0 NaySport Alineación oficial del equipo 'NaySport' en el partido
Tiene bastante suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MADONA FK

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Atis Ozols de MADONA aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 12 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a MADONA i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 12 minuts de joc. Mentre en Reinis Meija el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 13 minuts, el tirador de faltes del MADONA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Max Peckatel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hiji Riaku va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Hiji Riaku entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MADONA, un peu providencial d'en Roberts Barinskis va situar el 5-0 al panell digital.
  • 105 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 51, Reinis Meija va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Hiji Riaku que, sense oposició, la va convertir en gol 6 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Atis Ozols una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Ilya Baibakov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El MADONA ho intentava per la dreta per mitjà de Ekkehart Schwarzaeugl, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ralph Lessgewang va marxar de Juris Zīle en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de MADONA van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

NaySport

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Andris Zustrups de NaySport va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miroslavs Blaune.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matīss Ivans de NaySport es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.