Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732250416

Liga 732250416 Información oficial sobre el partido 732250416 en Hattrick

01.06.2024 11:45:00

Miglas Ezīši Alineación oficial del equipo 'Miglas Ezīši' en el partido 5 - 1 FC TampaBay U21 Alineación oficial del equipo 'FC TampaBay U21' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Miglas Ezīši Alineación oficial del equipo 'Miglas Ezīši' en el partido 7 - 0 FC TampaBay U21 Alineación oficial del equipo 'FC TampaBay U21' en el partido
Tiene mala suerte 7.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miglas Ezīši

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Oskars 'Repnogtus' Rēpiņš ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Miglas es posava per davant 1 a 0.
  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Gleb Potapenko de Miglas va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Jānis Roģis, que no va perdonar.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Miglas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Oskars 'Repnogtus' Rēpiņš des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Miglas va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jānis Vaļums, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Aivars 'Woody' Sils de Miglas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Gleb Potapenko va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Faas Vilyn. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jānis Vaļums va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Yuriy 'Seagull' Nogaev gairebé va marcar per a Miglas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Artūrs Irbe al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juris Bērze va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Oskars 'Repnogtus' Rēpiņš. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

FC TampaBay U21

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Als 15 minuts de partit, Reza Elhami de FCTB va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Faas Vilyn va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Grigoriy 'Rock´n' Mayunov.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Faas Vilyn de FCTB es va guanyar la targeta groga merescudament.