Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732243589

Liga 732243589 Información oficial sobre el partido 732243589 en Hattrick

15.06.2024 11:55:00

FK Čađalica Alineación oficial del equipo 'FK Čađalica' en el partido 0 - 2 FK Lješev Stup Alineación oficial del equipo 'FK Lješev Stup' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FK Čađalica Alineación oficial del equipo 'FK Čađalica' en el partido 1 - 4 FK Lješev Stup Alineación oficial del equipo 'FK Lješev Stup' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Čađalica

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Danis Maglajlija tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

FK Lješev Stup

Goles Goles

  • 108 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible (general)): Gaspard Étheve de Lješev va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Danko Petrović que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Ninoslav Nikić va augmentar l'avantatge de Lješev a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Lješev a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Vojo Vukčević va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Boško Đukić al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 40 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 40 per Boško Đukić va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Boško Đukić quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jovan Jovanović, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Lješev va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ninoslav Nikić s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gaspard Étheve es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaspard Étheve va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Lješev va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.