Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732242754

Liga 732242754 Información oficial sobre el partido 732242754 en Hattrick

15.06.2024 11:55:00

Grumpy Cats Alineación oficial del equipo 'Grumpy Cats' en el partido 3 - 2 Fluppie 2.0 Alineación oficial del equipo 'Fluppie 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Grumpy Cats Alineación oficial del equipo 'Grumpy Cats' en el partido 1 - 1 Fluppie 2.0 Alineación oficial del equipo 'Fluppie 2.0' en el partido
Tiene suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,6 % 78,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grumpy Cats

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Grumpy van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Mate Parada en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Grumpy s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pavle Radić que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 63 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 77 minuts quan Mate Parada va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 2 per a Grumpy.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Grumpy va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Srđa Jakić, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Branimir Tomašević quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 38, el Grumpy estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Zoran Janićijević va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 47 minuts, en Paolo Donati no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 72 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ekartas Purlius va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Fluppie 2.0

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Momir Vuković va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Srećko Marin de Fluppie va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Dobrilo Ivanovski va rebre molts aplaudiments. Al minut 62 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fluppie, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Radosav Kočović va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vaso Perović, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.