Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732242644

Liga 732242644 Información oficial sobre el partido 732242644 en Hattrick

29.06.2024 11:55:00

F.C. Juventus 1985 Alineación oficial del equipo 'F.C. Juventus 1985' en el partido 7 - 0 Pleme Krivošije Alineación oficial del equipo 'Pleme Krivošije' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
F.C. Juventus 1985 Alineación oficial del equipo 'F.C. Juventus 1985' en el partido 9 - 0 Pleme Krivošije Alineación oficial del equipo 'Pleme Krivošije' en el partido
Tiene mala suerte 8.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Juventus 1985

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Svetozar Miljević va donar a Juventus un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 43 minuts, Svetozar Miljević va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Juventus van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alexander Kopenkin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Juventus va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mišo Mladenović des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Juventus va augmentar la diferència quan Andri Saffer no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cosme Chupa va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): Juventus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alexander Kopenkin va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Juventus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Cosme Chupa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 224 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Juventus va gaudir d'un penal a favor al minut 20, però el jugador Oddvar Eide va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Uroš Živković.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): Oddvar Eide va sorprendre Uroš Živković amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Pleme Krivošije

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Peđa Rolović després que el jugador de Krivošije li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vedad Jašarević de Krivošije amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tihomir Bošnjak es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Tihomir Bošnjak de Krivošije per doble groga al minut 44.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Vedad Jašarević va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.