Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732240067

Liga 732240067 Información oficial sobre el partido 732240067 en Hattrick

22.06.2024 11:30:00

AC Berani Alineación oficial del equipo 'AC Berani' en el partido 1 - 1 New York City CF Alineación oficial del equipo 'New York City CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Berani Alineación oficial del equipo 'AC Berani' en el partido 2 - 1 New York City CF Alineación oficial del equipo 'New York City CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Berani

Goles Goles

  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Maxmilián Tichavský de Berani aconseguir un gol al minut 74 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Berani va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dušan Juřina en un 1 contra 1 amb el porter Jan Novák, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Maxmilián Tichavský va rebre molts aplaudiments. Al minut 35 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Kristián Minář va sorprendre Jan Novák amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

New York City CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 en Evžen Pilc va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 38 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 38 la va desaprofitar Kamil Křišťál de NYC, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Evžen Pilc de NYC es va guanyar la targeta groga merescudament.