Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732232121

Liga 732232121 Información oficial sobre el partido 732232121 en Hattrick

06.07.2024 11:30:00

Lázenští šviháci Alineación oficial del equipo 'Lázenští šviháci' en el partido 5 - 1 SK Svárov Alineación oficial del equipo 'SK Svárov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lázenští šviháci Alineación oficial del equipo 'Lázenští šviháci' en el partido 3 - 2 SK Svárov Alineación oficial del equipo 'SK Svárov' en el partido
Tiene suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,4 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lázenští šviháci

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Passat el minut 40 de joc, Viktor Valter facilitava les coses al Lázenští amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Viktor Valter va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Lázenští.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Lázenští va aconseguir el 3 - 1 quan Viktor Valter va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Lázenští va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lukáš Škrdla, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Lázenští va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Viktor Valter va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miloš Norek va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Daniel Krečmer va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Krečmer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 21, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Miloš Norek de Lázenští va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SK Svárov

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Cyril Středa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cyril Středa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Svárov va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 77 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Filip Dušátko va fer una estirada espectacular al minut 90, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Bronislav Řezáč.