Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sporting de ciañu (439379) - Amigos Asesinos (486143) » 73222149: T17/J7/VII

Liga 73222149 Información oficial sobre el partido 73222149 en Hattrick

10.06.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / VII.818 (38854)

Al cachoondeo Team Alineación oficial del equipo 'Al cachoondeo Team' en el partido 1 - 2 Atletico Pelag Alineación oficial del equipo 'Atletico Pelag' en el partido
Luis Antolinez (3') 1 - 0
1 - 1 Ivan Daskalov (51')
1 - 2 Abel Barreña (85')
Al cachoondeo Team Alineación oficial del equipo 'Al cachoondeo Team' en el partido 1 - 2 Atletico Pelag Alineación oficial del equipo 'Atletico Pelag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Al cachoondeo Team Alineación oficial del equipo 'Al cachoondeo Team' en el partido 1 - 7 Atletico Pelag Alineación oficial del equipo 'Atletico Pelag' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al cachoondeo Team

Goles Goles

  • 136 Minuto 3 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Simion Dumitrescu es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Luis Antolinez per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 3 passava a ser 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Reinhard Kern, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Pablo Zuber va estar a punt d'empatar per a cachoondeo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gerardus van Aerde va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Sergio Fraile Ortiz de cachoondeo va intentar batre la porteria rival al minut 90 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Paweł Szymkowicz de cachoondeo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paweł Szymkowicz es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

Atletico Pelag

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ivan Daskalov que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Passats 85 minuts de partit, Atletico es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Abel Barreña es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Ricard Gonyalons va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Abel Barreña quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Ivan Daskalov de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abel Barreña.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abel Barreña va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Atletico va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.