Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732206619

Liga 732206619 Información oficial sobre el partido 732206619 en Hattrick

31.08.2024 11:30:00

SK Lenochodi Alineación oficial del equipo 'SK Lenochodi ' en el partido 3 - 6 1FC Zahradníci Alineación oficial del equipo '1FC Zahradníci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SK Lenochodi Alineación oficial del equipo 'SK Lenochodi ' en el partido 2 - 2 1FC Zahradníci Alineación oficial del equipo '1FC Zahradníci' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 27,9 % 45,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK Lenochodi

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lukáš Schütz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lenochodi se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 20.
  • 105 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Milan Dražan rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Dušan Kršňák, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 4 a l'estadi!
  • 100 Minuto 82 (Gol de falta): Lukáš Schütz va reduir l'avantatge dels visitants a 3 - 6 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Lenochodi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Jan Slíž va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ludvík Vrhel de Lenochodi va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Branislav Motyčka va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Lenochodi va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Lukáš Schütz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Slavoj Zupko va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miloslav Šmidrkal de Lenochodi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

1FC Zahradníci

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Luděk Eliášek que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 139 Minuto 35 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Zahradníci Tomáš Zugar va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Jan Slíž va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Luděk Eliášek va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): En Ludvík Cabák va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Otakar Všetečka de Zahradníci va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jáchym Pošvář va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ludvík Cabák la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 6 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Jáchym Pošvář va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 79 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ludvík Cabák. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.