Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732180983

Liga 732180983 Información oficial sobre el partido 732180983 en Hattrick

15.06.2024 11:30:00

FC Migis Best Boys Alineación oficial del equipo 'FC Migis Best Boys' en el partido 2 - 1 Brünner DFC 06 Alineación oficial del equipo 'Brünner DFC 06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Migis Best Boys Alineación oficial del equipo 'FC Migis Best Boys' en el partido 6 - 2 Brünner DFC 06 Alineación oficial del equipo 'Brünner DFC 06' en el partido
Es un cenizo 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Migis Best Boys

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 51 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Migis. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Marcelo da Cruz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Migis va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 78 Mark Hodgson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Abel Vercher del Migis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Abel Vercher va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Migis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pete Brunt en un 1 contra 1 amb el porter Libor Dítě, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 209 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ondřej Slinták, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a BrünnerDFC, però Marcos Pinilla no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Carlo Piri de Migis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Brünner DFC 06

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Francisco Lafuente Santamaría va posar els visitants BrünnerDFC per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Drahomír Kostelník va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 81, en un 1 contra 1 amb el porter, però Patrik Cieslar va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Valdemar Santos des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas