Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732180203

Liga 732180203 Información oficial sobre el partido 732180203 en Hattrick

22.06.2024 11:30:00

Kopyta Alineación oficial del equipo 'Kopyta' en el partido 2 - 1 Orlové Komorní Dvůr Alineación oficial del equipo 'Orlové Komorní Dvůr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kopyta Alineación oficial del equipo 'Kopyta' en el partido 4 - 0 Orlové Komorní Dvůr Alineación oficial del equipo 'Orlové Komorní Dvůr' en el partido
Tiene mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kopyta

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8, Kopyta aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Muhteşem Başbağ va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 120 Minuto 52 (Gol de falta): Raimondo Savigni va donar a Kopyta un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gerlando Pantile va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Antonín Červík del Kopyta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Muhteşem Başbağ es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): Al minut 63, Donato Stegemann gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kopyta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Antonín Červík va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Orlové Komorní Dvůr

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Donatello Pati al minut 4 va permetre a Komorní prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Komorní van sortir al contraatac amb encert al minut 62, però Bohuslav Popovič no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Rolf Jensen quasi aconsegueix empatar per Komorní al minut 67, però Jaroslav Brdička va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joseph Aedo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.