Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732148555

Liga 732148555 Información oficial sobre el partido 732148555 en Hattrick

15.06.2024 11:15:00

JK Heelium Alineación oficial del equipo 'JK Heelium' en el partido 6 - 4 Sutu Külakoondis Alineación oficial del equipo 'Sutu Külakoondis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
JK Heelium Alineación oficial del equipo 'JK Heelium' en el partido 5 - 4 Sutu Külakoondis Alineación oficial del equipo 'Sutu Külakoondis' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,5 % 28,3 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JK Heelium

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 17, Lorenzo Zeegelaar de Heelium empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Giovanni Maria Leotta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Heelium es posava per davant!
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Ilmar Lindmaa va donar a Heelium un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 48 minuts quan Andrei-Daniel Voican va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Giovanni Maria Leotta, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 3.
  • 190 Minuto 50 (Gol de falta): Al 50 minuts, El Heelium va fer el 5-3. En Nicodemo Ambrosio va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Salvador Barreira va augmentar l'avantatge de Heelium a 6 - 4 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Sutu Külakoondis

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): En Olle Rand entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Külakoondis, un peu providencial d'en Che Mirza Kamarul Akmal va situar el 0-1 al panell digital.
  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Henrik Tamm va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 23.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 en Turxan Polyachenkov va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats de Külakoondis van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Henrik Tamm va anotar el 5 - 4 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 47 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 47 la va desaprofitar Gilles Blaise de Külakoondis, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 49, en un 1 contra 1 amb el porter, però Tobias Berghammer va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Noah Newton des de l'esquerra.