Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732133718

Liga 732133718 Información oficial sobre el partido 732133718 en Hattrick

15.06.2024 11:00:00

Aris fc un Alineación oficial del equipo 'Aris fc un' en el partido 3 - 1 Anagennisi Alineación oficial del equipo 'Anagennisi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aris fc un Alineación oficial del equipo 'Aris fc un' en el partido 4 - 1 Anagennisi Alineación oficial del equipo 'Anagennisi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aris fc un

Goles Goles

  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Corria el minut 52 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Isidoros Liapis, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Rodis Pissas va augmentar la diferència de Aris a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Aris a 3 - 0. Lenos Yiakoumis va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Tasoulis Mantzouridis del Aris ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Aris van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Akis Mpiskintzis, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): El Aris va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 24, però en Vissarionas Patrianakos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Vissarionas Patrianakos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aris.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Haris Stamatas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Anagennisi

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors de Anagennisi no defallien en cap moment. Producte d'això, en Yiannis Almiroudis va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Theofanis Polichronopoulos va xutar magistralment una falta al minut 19 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 274 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Al minut 23 de partit, Theofanis Polichronopoulos de Anagennisi va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Theofanis Polichronopoulos ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Anagennisi va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 78 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.