Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732131883

Liga 732131883 Información oficial sobre el partido 732131883 en Hattrick

13.07.2024 11:00:00

AntiReligious Alineación oficial del equipo 'AntiReligious' en el partido 6 - 2 Folegandros Sky Alineación oficial del equipo 'Folegandros Sky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AntiReligious Alineación oficial del equipo 'AntiReligious' en el partido 6 - 0 Folegandros Sky Alineación oficial del equipo 'Folegandros Sky' en el partido
Tiene un resultado normal 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AntiReligious

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Paul Phlipp Leidmann va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Normal empatava el partit, 1 a 1, al minut 11.
  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Stathis Iatros s'emportà una gran ovació del públic local al minut 35, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Stathis Iatros ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Normal es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Amb 55 minuts jugats, en Stathis Iatros va augmentar l'avantatge de Normal a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Normal va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bruno Barón va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Lampis Marolachakis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bruno Barón de Normal es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

Folegandros Sky

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Voulis 'The Dagger' Ispoglou va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Petros Dandoulakis, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 187 Minuto 13 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Folegandros volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 13 van aconseguir marcar quan en Vissarion 'The Sword' Papitzakis va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Alkinoos Markezidis va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Christian Einöder va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dakis 'The Knife' Yianitsanakis de Folegandros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thimios 'The Shield' Karampogias de Folegandros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.