Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732056939

Liga 732056939 Información oficial sobre el partido 732056939 en Hattrick

15.06.2024 10:30:00

$$pitbull$$ Alineación oficial del equipo '$$pitbull$$' en el partido 1 - 2 Beitar ""Jerusalem Alineación oficial del equipo 'Beitar ""Jerusalem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
$$pitbull$$ Alineación oficial del equipo '$$pitbull$$' en el partido 1 - 2 Beitar ""Jerusalem Alineación oficial del equipo 'Beitar ""Jerusalem' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,1 % 55,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

$$pitbull$$

Goles Goles

  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Passava el minut 84 del matx, quan l'atent Igor Olenev va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Uzi Zuckerman i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a $$pitbull$$, però el xut de Yeshurun Molnar va sortir bastant desviat.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en On Maliniak va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ehud Bouskilla rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fedor Valiev, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Chaviv Levitt de $$pitbull$$ va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Igor Olenev va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de $$pitbull$$ que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Beitar ""Jerusalem

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Karim Sultan va posar els visitants Beitar per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Arnold Perrotta va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Boris Andryukhin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Beitar va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Karim Sultan de Beitar va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gilli Marmari de Beitar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikhail Uyutov de Beitar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.