Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732054081

Liga 732054081 Información oficial sobre el partido 732054081 en Hattrick

08.06.2024 10:30:00

Xenoside Alineación oficial del equipo 'Xenoside' en el partido 4 - 1 avistars Alineación oficial del equipo 'avistars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xenoside Alineación oficial del equipo 'Xenoside' en el partido 2 - 0 avistars Alineación oficial del equipo 'avistars' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xenoside

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Iftach Shvo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39 en Sergey Mrykhin va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Yehuda Limonad va anar a parar al cap de Haytham Darwish que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Xenoside el 3 - 0.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Sergey Mrykhin va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 75 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Xenoside va anar a parar a la dreta de l'atac on en Yehuda Limonad, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Yehuda Limonad de Xenoside va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Haytham Darwish que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sergey Mrykhin, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

avistars

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors de avistars no defallien en cap moment. Producte d'això, en El Husseiny Metwally va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Abd El Latif El Hemaily, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gal Tsur-Mayer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): avistars van seguir progressant per la banda dreta. Michel Arviv va tenir la seva oportunitat al minut 40, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Michel Arviv quasi redueix la diferència al marcador al minut 43, però una gran estirada d'en Abd El Latif El Hemaily va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): El Husseiny Metwally de avistars va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.